Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!

Sony RX100 V UFS camera


Серія фотоапаратів Sony RX100 підштовхнула розвиток цілого ринку компактних камер з 1-дюймовими матрицями, які за якістю фотографій наближаються до любительських дзеркальних моделей, але при цьому мають компактні розміри.


Невипадково камери Sony RX100 користуються популярністю серед мандрівників і навіть професійних фотографів, яким потрібна під рукою хороша компактна камера.






UFS cyfrovychok



В кожній новій моделі серії RX100 компанія запроваджувала нові функції і покращувала їх конструктивні рішення: більш чутлива матриця, електронний видошукач, обєктив з близьким до постійного діафрагмовим числом на різних фокусних відстанях, підтримка формату 4К, збільшення швидкості серійної зйомки та інші цікаві можливості.


Нові моделі Sony завжди були значно дорожчими за попередників, але, схоже, що компанія знайшла спосіб суттєво покращити можливості камери без помітного збільшення собівартості.




Sony Alpha Rumors, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що в DSC-RX100M5 компанія збирається перейти від використання звичайних SD-карт до більш швидких носіїв стандарту UFS (Universal Flash Storage). Цей тип флеш-памяті сьогодні використовується в топових смартфонах в якості вбудованих накопичувачів і демонструє високі показники швидкості (кращі, ніж eMMC), при помірному енергоспоживанні. Сучасним фотоапаратам з підтримкою RAW і -відео дійсно не вистачає швидкодії зовнішніх накопичувачів для тривалої серійної зйомки або ж для запису відеороликів з високою частотою кадрів. Користувачам нового RX100M5 не доведеться обовязково купувати нові носії памяті фотоапарат буде обладнаний гібридним слотом, який зможе працювати як з SD картами памяті, так і з UFS.

Samsung UFS cyfrovychok memory

Як повідомлялось раніше, Sony RX100 V очікувався ще в червні цього року, але його вихід затримався внаслідок землетрусу в Японії, в місті, де розташована фабрика Соні, яка виготовляла сенсори нового покоління. Sony Alpha Rumors запевняє, що анонс пятого покоління знакової серії фотоапаратів все ж таки відбудеться, коли виробничі потужності підприємства будуть повністю відновлені.

Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.