Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!



Lenovo IdeaPad 100S

Не так давно, компанія Lenovo випустила на ринок новий 11.6-дюймовий ноутбук з базовими функціональними можливостями та підвищеною автономністю. Модель виготовляється в декількох кольорах: повністю білий, синьо-білий, червоно-чорний, сіро-чорний.



Енергоефективний 4-ядерний процесор Intel дозволяє користувачеві комфортно працювати практично з будь-якими офісними програмами та завантажувати веб-сторінки, а попередньо встановлений Windows 10 готовий до роботи вже «з коробки».



Особливості:

  • Енергоефективний 4-ядерний процесор.
  • Широкоформатний HD-екран.
  • Тонкий і легкий корпус.
  • Швидкісний eMMC-накопичувач об’ємом 32 або 64 Гб.
  • Встановлений Windows 10, готовий до використання.
  • Різні кольори корпусу.




Lenovo IdeaPad 100S




Розміри корпусу невеликі (292х202х17.5), а вага складає всього 1 Кг. Кришка екрану і нижня частина виготовлені з пластику непоганої якості - поверхні приємні на дотик та не залишають відбитків пальців. Знизу тут прикріплені чотири гумових “ніжки”, які фіксують ноутбук на столі, стереодинаміки в передній частині корпусу, та наклейки з технічною інформацією про пристрій.


Всередині, більшу частину робочої області займає клавіатура. Клавіші стандартного розміру не створюють дискомфорту в роботі, але дещо дратує незначне прогинання клавіатури всередину корпусу. Тачпад тут невеликий без підтримки Multi-Touch жестів. І на офіційному сайті поки що немає оновлених драйверів з вирішенням цієї проблеми.






Для спілкування через Skype та в соціальних мережах ноутбук отримав 0.3-мегапіксельну веб-камеру, мікрофон і стереодинаміки. Не можна сказати, що якість зображення та звуку на високому рівні, але для спілкування вистачає. Модель позиціонується як бюджетна, тому 0.3-мегапіксельну веб-камеру в 2016 році можна пробачити Lenovo.


Підключати інші пристрої та обмінюватись файлами можна через USB 2.0 (версія USB 3.0 доступна тільки в моделях з 14-дюймовим дисплеєм) і вбудований зчитувач microSD карт пам’яті. Для виводу зображення та звуку на телевізор, проектор чи додатковий монітор тут є цифровий відео-аудіоінтерфейс HDMI. А бездротове з’єднання забезпечується модулями Wi-Fi 802.11 b/g/n і Bluetooth 4.0.


Особливостями моделі є покращена конструкція стандартного шарнірного з’єднання, яке дозволяє відкривати кришку ноутбука до 180 градусів. А також вбудована акумуляторна батарея з двох літієвих елементів, які забезпечують до 8 годин автономної роботи.


Lenovo IdeaPad 100S

11.6-дюймовий екран виготовлений за технологією TN+Film без матового покриття. Розповідати про технічні характеристики матриці немає сенсу – екран типовий для недорогих моделей ноутбуків. Ні про які серйозні завдання обробки графіки не може бути й мови, але з переглядом веб-сторінок, текстовими редакторами та переглядом відео в дорозі не виникне ніяких проблем.


Lenovo IdeaPad 100S






















4-ядерний процесор працює на частотах 1.33-1.83 ГГц. В якості графічної системи тут використовується Intel HD Graphics з максимальною частотою 646 МГц. Тому про відеоігри доведеться забути, хоча для звичайних завдань, типу перегляду HD-відео з YouTube потужності вистачає. Єдине, що хотілося б змінити – це додати ще 2 Гб оперативної пам’яті, щоб постійно не закривати непотрібні вкладки в браузері.


Lenovo IdeaPad 100S


Lenovo IdeaPad 100S можна сміливо назвати безшумним. Єдиним джерелом шуму тут виступають кнопки клавіатури і тачпаду. Модель має пасивну систему охолодження, яка чудово виконує свої функції. Ви не знайдете тут жодного вентилятора охолодження та отвору для виведення гарячого повітря.


Що стосується портативності, то IdeaPad 100S дійсно може працювати без підзарядки заявлених виробником 8 годин. В класичному режимі з максимальною яскравістю екрану ноутбук пропрацював близько 4.5 години, в режимі читання – більше 11 годин, а в режимі роботи з офісними документами ноутбук протримався своїх 8 годин.


Lenovo IdeaPad 100S


Lenovo IdeaPad 100S – це непоганий компактний ноутбук для роботи з хорошою портативністю і новою операційною системою Windows 10, який ви зможете взяти з собою куди завгодно.


Lenovo 100s купити недорого Ви можете в нашому інтернет-магазині, оформивши замовлення на сайті. Також на сайті Цифровичок з представництвами у Львові та в Києві є багато іншої цифрової техніки (ноутбуки, планшети, смартфони, фотоапарати, телевізори і аксесуари) відомих брендів за хорошими цінами з гарантією від виробника, які Вам допоможуть підібрати кваліфіковані спеціалісти з індивідуальним підходом до кожного клієнта в магазині у Львові.

Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.