Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!

Компанія Canon ще раз підтвердила, що не зупиняється на досягнутому. Цього разу поповнилася лінійка макро-обєктивів. Розглянемо детальніше анонсований Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM.

Вже з назви обєктива стає зрозумілим, шо розроблений він для користувачів дзеркальних фотокамер з «обрізаною», так званою «кропнутою», матрицею (тип APS-C). Отже, враховуйте, що в еквіваленті на повний кадр його фокусна відстань становитиме 56мм.




Конструкція обєктива має ряд важливих особливостей. Оптична схема складається з 10 елементів в 6 групах, серед яких одна асферична лінза. В корпус вмонтований кільцевий спалах MACRO LITE, відомий нам ще з макро-обєктива Canon EF-M 28mm F3.5 Macro IS STM для бездзеркальних камер. Складається спалах з двох світлодіодних елементів, які можуть працювати як в парі, так і незалежно один від одного. А з допомогою окремої кнопки на корпусі лінзи регулюється потужність підсвітки. Це дасть можливість фотографу підкреслити не лише контури предмета, але й його текстуру, колір.

Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM знімає в натуральну величину (1:1) з відстані в 3см. Окрім того, для мінімізації появи тіней на знімку корпус обєктива має скошені краї. А 7 заокруглених пелюстків діафрагми, які забезпечують максимальне значення F2.8, дозволяють отримати акцентований знімок з хорошою деталізацією та прекрасним боке. Покриття Super Spectra забезпечить реалістичну контрасту кольоропередачу та мінімізує ризик появи бліків в кадрі.

Для фотографа важливу роль при зйомці крупним планом та макро відіграє гібридна система стабілізації Hybrid IS. Компенсуючи до 4х стоп експозиції, вона дозволяє отримати максимальну різкість без застосування штатива, якого може просто не бути під руками.

Для відео оператора ж важливішою буде робота крокового двигуна STM, який забезпечить плавне, безшумне фокусування при зйомці роликів.

Загалом, Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM це хороший універсальний обєктив для початківця, який зможе сміливо використовувати його не лише для макрозйомки, але й для зйомки портретів, стріт-фотографії.

В продажі обєктив має появитися влітку 2017 року по ціні орієнтовно 9500 гривень.




Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.