Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!

Lenovo PHAB Plus







Смартфон чи планшет? Саме таке питання виникає при знайомстві з новим Lenovo PHAB Plus.



Оскільки розміри PHAB, м'яко кажучи, завеликі, як для смартфона, і не зовсім відповідають параметрам середньостатистичного планшета, виникає логічне запитання: що це за пристрій і як його використовувати?



В 2015 році компанія Lenovo представила новий гаджет – фаблет, який має об’єднати в собі функції смартфона і планшета (phone + tablet = фаблет).



Головною особливістю фаблета став екран, який займає більше 70% площі передньої панелі. Величезна IPS-матриця (6.8 дюймів) з Full HD розширенням і щільністю пікселів 324 ppi перевершує всі очікування. Сенсор підтримує 5-точкові жести, а олеофобне покриття зберігає поверхню чистою.



Велика діагональ дозволяє комфортно (наскільки це можливо) переглядати відеоролики з YouTube, дивитись серіали і фільми. Також на ньому зручно читати електронні книги. Єдиний мінус екрану – це недостатня яскравість підсвітки, якої не завжди вистачає на вулиці в сонячний день.










Lenovo PHAB Plus





Що до якості виготовлення – то тут все ідеально. Деталі добре підігнані, нічого не прогинається, не скрипить, люфтів немає. Складається враження, що у Ваших руках моноліт масою 229 грам.


Холодний алюмінієвий корпус приємно тримати в руці, на ньому практично не залишаються відбитки пальців і не видно дрібних подряпин.







Lenovo PHAB Plus




На задній панелі розташований досить потужний динамік, в захисну сітку якого вмонтована камера з подвійним світлодіодним спалахом, а нижче розміщений напис «Lenovo». Роз’єм для навушників тут розташований зверху, а порт microUSB – вбудований в нижню грань. Всі кнопки управління винесені на праву частину корпусу, зліва знаходиться лоток для 2-х SIM-карт.


Варто відмітити, що в лотку для SIM-карт один слот призначений лише для microSIM, а інший для nanoSIM, або для microSD карти пам’яті. Тому доведеться вибирати між двома SIM-картами, чи картою пам’яті.


Lenovo PHAB Plus







Потужний 4-ядерний Snapdragon 615 з 64-розрядною архітектурою працює на частоті від 1.1 ГГц до 1.5 ГГц. Графічне ядро Adreno 405 і 2 Гб оперативної пам’яті дозволяють запускати практично всі ігри 2014-2015 років. Вбудованої пам’яті тут 32 Гб з яких користувачеві доступно трохи більше 24 Гб. Карти пам’яті пристрій підтримує з об’ємом до 64 Гб.



В якості операційної системи в Lenovo PHAB Plus використовується Android 5.0.2, який працює без підвисань та критичних перезавантажень. В інтерфейсі використовуються деякі фірмові іконки Lenovo і змінено декілька налаштувань, все решта – стоковий Android. В робочому режимі з 2 Гб оперативної пам’яті, 1.1 Гб залишається вільним, що значно краще навіть за 2-гігабайтні пристрої Samsung і LG.




Lenovo PHAB Plus







На рахунок звуку – враження не однозначні. Динамік гучний, але йому не вистачає басів. Крім того, на максимальній гучності проявляються незначні спотворення. Ситуацію вирішує встановлена фірмова утиліта Dolby Atmos, яка дозволяє налаштувати еквалайзер відповідно до певного типу мультимедійного контенту (фільми, музика, ігри, голос).



Фронтальна 5-мегапіксельна камера не виділяється нічим особливим. А ось 13-мегапіксельна основна камера вже може похвалитись багатими можливостями налаштувань, спецефектами і зйомкою Full HD відео. У світлий час доби фаблет показує непоганий результат, але вночі його краще використовувати лише в якості ліхтарика.



З портативністю у Lenovo PHAB Plus проблем немає. 3500 мАг, енергоефективний процесор повністю компенсують великий дисплей і дозволяють працювати в режимі смартфона (дзвінки, навігація, соціальні мережі, веб-браузер, прослуховування музики, фотографування) на протязі всього дня.








Lenovo PHAB Plus сподобається користувачам, які роблять багато заміток, полюбляють дивитись відео в дорозі, читають книги чи працюють з електронними таблицями. Крім того, пристрій можна зручно використовувати в автомобілі замість вбудованої магнітоли. Тут є великий дисплей, підтримка 3G, багато пам’яті та вбудований радіоприймач, чим може похвалитись не кожен планшет.


В інтернет-магазині Цифровичок з представництвами у Львові та в Києві можна недорого купити Lenovo Phab, Lenovo Phab Plus та багато інших смартфонів і планшетів відомих світових брендів (Acer, Asus, Lenovo, Samsung, LG, Huawei, Microsoft, Sony та інших) різної цінової категорії, дизайну та функціональності з гарантією від виробника. Крім того, в нашому магазині у Львові Ви отримаєте кваліфіковану допомогу від професіональних консультантів з індивідуальним підходом до кожного клієнта.

Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.