Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!

Tamron 85mm f/1.8 Di VC USD

На початку 2016 року компанія Tamronанонсувала вихід першого в світі об’єктива 85mm f/1.8 з системою оптичної стабілізації для повнокадрових дзеркалок, а також макрооб’єктива 90mm f/2.8.



На ринку вже є об’єктив Zeiss Batis 85mm f/1.8 Sony E з оптичною стабілізацією, але він призначений для використання з нетрадиційними дзеркальними камерами, звідси й уточнення «для повнокадрових дзеркалок».




Новий об’єктив Tamron 85mm f/1.8 підходить для повнокадрових камер Кенон, Нікон та Соні. Хоча світлосила нової лінзи f/1.8 вже сама по собі досить висока та дозволяє використовувати об’єктив при слабкому освітленні, система оптичної стабілізації додатково покращує якість зображення, навіть без використання штатива.



Tamron 85mm f/1.8 Di VC USD








Передня лінза об’єктива має фтористе покриття, яке запобігає утворенню конденсату та жирних плям. Крім того, конструкція захищена від вологи.



Серед інших особливостей варто відмітити електромагнітну систему управління діафрагмою, технологію ультразвукового безшумного приводу USD (Ultrasonic Silent Drive) для швидкого і тихого автофокусу, можливість ручного корегування фокусу в автофокусному режимі, а також 9 округлих пелюстків діафрагми для м’якого боке.




Tamron 85mm f/1.8 di vc usd






Технологія Tamron Vibration Compensation (VC) дозволяє робити чіткі фотографії з рук, навіть при слабкому освітленні та забезпечує хорошу якість зображення при повільній швидкості затвору. Це має велике значення, особливо для портретної зйомки. Адже в більшості випадків навколишнього світла просто недостатньо, а встановлювати штатив і додаткові спалахи - немає можливості.


Розширення і щільність пікселів в камерах постійно збільшується і для того, щоб йти в ногу з часом та забезпечити вимоги сучасних дзеркалок, в конструкції Тамрон 85 мм використовуються LD і XLD лінзи з низькою дисперсією для корекції хроматичних аберацій.



Tamron 85mm protection






Хороша оптична конструкція робить колір окантування практично непомітним, а високі показники чіткості і різкості забезпечують відмінний результат при будь-якому освітленні.



Одночасне використання покриттів eBAND і BBAR з широким спектром методів анти-відображень забезпечують покращене пропускання світла, зменшують відблиски і ореоли, а також запобігають утворенню відображень в корпусі об’єктива.










Tamron 85mm f/1.8 di vc usd boke


Фотографи, для створення унікального знімку (особливо портрету) використовують ефект боке, як творчий елемент, щоб сконцентрувати увагу на обраній темі.



За допомогою численних симуляцій та тестів, таких як м’які переходи від сфокусованого об’єкта до областей поза фокусом, Tamron створив об’єктив з м’яким і природним ефектом розмиття.



На сьогоднішній день купити Tamron 85mm f/1.8 DI VC USD в Україні можна за ціною 17500 гривень.



Друга анонсована новинка – це Tamron SP 90mm f/2.8 DI VC USD 1:1 MACRO з новою систему компенсації зсуву по осях.



Tamron 90mm f/2.8 di vc USD macro








Тут в систему оптичної стабілізації Тамрон (VC) інтегрований акселерометр, який дозволяє компенсувати тремтіння в площині X-Y.


У поєднанні з гідросенсором, акселерометр виявляє тремтіння камери і запускає компенсацію рухів, забезпечуючи ефективну стабілізацію зображення при будь-якій відстані від макрозйомки до нескінченності.



Тамрон 90/2.8 також має привід USM для швидкого та безшумного фокусування, він захищений від вологи, а лінзи покриті фтором.


Механізм фокусування внутрішній, тому розміри об’єктива завжди залишаються незмінними.


Мінімальна відстань фокусування складає 139 мм. Об’єктив дозволяє вручну корегувати фокус в автофокусному режимі. Діафрагма налічує 9 заокруглених пелюстків для створення м’якого боке.



Купити Tamron 90mm f/2.8 macro в Україні можна за ціною 14750 гривень .

Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.