Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!

Корпорація Sony представила камеру 7R III із повнокадровою 35-міліметровою матрицею зображення. Що ж з'явилося нового в порівнянні з моделлю 7R II?

Датчик зображення хоч і лишився тим самим, з роздільною здатністю 42.4Mп, але новий алгоритм обробки і більш швидкий процесор «BIONZ X» дозволяють отримати значно більше.

Почнемо з ергономіки. Камера вийшла в такому ж корпусі, що й попередня модель 7R II, але Sony додатково вмістила джойстик вибору точки фокусування, кнопку AF-On, два слоти для SD-карт пам'яті (одне з яких підтримує швидкісні карти UHS-II), гніздо синхронізації спалаху і головне, батареї зі збільшеним строком автономної роботи від камери Sony 9. Також з флагманської 9 перекочував електронний видошукач з роздільною здатністю 3.69Mп, котрий забезпечує зображення 1280х720 пікселів та сенсорний екран діагоналлю 3 дюйма, його можна використовувати в якості тачпада для вибору точки автофокусус та для виконання контрольованого фокусування при зйомці відео.

З Sony 9 перейшла і технологія автофокусування, котра забезпечує вдвічі точніше відстеження обєкта, навіть якщо він хаотично рухається, це відноситься і до функції автофокусування на очах, що безумовно сподобається портретистам. Чутливість зросла до -3 EV для оптики світлосилою F2. В цілому ж 7R III зберегла 399-точкову систему автофокуса свого попередника.

Sony 7R III отримала новий механізм затвора з низьким рівнем вібрації та модернізований 5-осьовий стабілізатор. Разом це і забезпечує компенсацію тремтіння в межах 5,5 стопів по стандарту CIPA. Всі можливості стабілізатора зберігаються при відеозйомці. Камера підтримує безшумну зйомку зі швидкістю до 10 кадрів/с з автофокусом і автоекспозицією, буфер вміщує до 76 фотографій у форматі JPEG або стиснутому RAW (28 кадрівв не стиснутому RAW).

В новинці з'явилася функція зйомки з піксельним зсувом. Камера робить 4 знімки з переміщенням матриці так що кожен піксель в кінцевому зображенні отримує дані з червоного, синього і двох зелених фільтрів. Це позбавляє від недоліків массива фільтрів Байера. Зростає деталізація. Для кожного пікселя захоплюється повна інформація про колір. Також знижується рівень шума, дозволяючи усереднити його кількість на основі даних з 4-х знімків. Правда, камера ці знімки самостійно не об'єднує, для цього потрібне окреме програмне забезпечення, добре, що воно безкоштовне.

Відеоможливості також на висоті. Як і попередник, 7R III може знімати UHD 4K з повного кадра, але кращий результат досягається в режимі Super 35, де об'єм даних 5К перекодовується в 4К. Підтримується режим S-Log, що забезпечує широкі можливості обробки відзнятого матеріалу, і профіль HLG (Hybrid Log-Gamma) для швидкого створення відео HDR. Є режим зйомки відео в Full HD зі швидкістю 120 кадрів/с.

Оновлення камери вийшло дуже збалансованим, функціонал потужний і сучасний, інколи навіть перевершує флагманську модель, тобто Sony не зупиняється на досягненнях і сміливо запроваджує інновації. Споживачам це можна тільки вітати.

Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.