Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!

Компанія Nikon повідомила про випуск NX Studio - нового програмного забезпечення, що дозволяє переглядати і обробляти фотографії і відеоролики. Користувачі цифрових фотокамер Nikon можуть безкоштовно завантажити програму вже сьогодні.

Нове ПЗ об'єднує в собі функції поточного додатку Nikon для перегляду фотографій ViewNX-I і програми для обробки зображень Capture NX-D, завдяки чому тепер переглядати і обробляти фотографії і відеоролики можна в одному додатку.

Nikon NX Studio

NX Studio успадкувало широкий ряд функцій ViewNX-i і Capture NX-D, в тому числі для детальної обробки, наприклад, настройки Picture Control і балансу білого, а також корекції експозиції за допомогою даних в форматі RAW. Крім того, воно включає точки управління кольором, які дозволяють настроювати кольори на конкретних ділянках, і пензлик ретушування для додаткової корекції. Меню має зрозумілу структуру. Пункти в ньому об'єднані по робочих процесах, що прискорює пошук потрібних функцій і полегшує обробку фотографій і відеороликів.

За допомогою цієї програми користувачі зможуть завантажувати фотографії в безкоштовний сервіс зберігання та обміну зображеннями - NIKON IMAGE SPACE - і встановлювати оновлення для сумісності з новими моделями фотокамер. Програмне забезпечення можна безкоштовно завантажити в центрі завантаження Nikon.

Основні особливості NX Studio:

  • Перегляд і обробка фотографій і відеороликів в одному додатку.
  • Зручне меню, впорядковане за робочим процесом, що спрощує навігацію і роботу з додатком. ПЗ використовує такі ж назви, як в камері.
  • Кілька варіантів відображення, наприклад, стрічка зображень з попереднім переглядом в горизонтальній і вертикальній орієнтації, а також зручний екран зі знімальною інформацією.
  • Успадковані від ViewNX-i функції редагування даних XMP/IPTC і управління встановленими програмами, а також запозичені у Capture NX-D можливості детальної обробки, в тому числі точки управління кольором.
  • Сумісність з іншим програмним забезпеченням, включаючи Nikon Transfer 2 і Camera Control Pro 2, і підтримка постобробки.
  • Можливість вибрати два формати

Як повідомляє компанія, в майбутньому не планується продовження підтримки існуючих окремих додатків View NX-i і Capture NX-D, в тому числі оновлення для останніх версій ОС і додавання нових функцій. Клієнтам, які користуються View NX-i і Capture NX-D, рекомендується перейти на NX Studio.

Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.