Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!

На початку 2016 року компанія Canon анонсувала два нових аксесуари до своїх камер серії EOS, а саме: покращений швидкий спалах Speedlite 600EX II RT і направлений стереомікрофон DM E1.


Speedlite 600EX II RT




Canon Speedlite 600EX II RT


Кенон оновлює лінійку своїх топових спалахів та пропонує швидку безперервну зйомку. Speedlite 600EX II RT, як і раніше, підтримує бездротову оптичну та радіосинхронізацію.

Час автономної роботи з акумуляторами типу АА збільшено у півтора рази, а з новим акумулятором CP-E4N спалах працює до двох разів довше.

Швидкість безперервної зйомки підвищено за рахунок використання передових технологій розсіювання тепла, які також захищають пристрій від перегрівання.


Особливості

  • Надійна і тривала серійна зйомка.
  • Можливість використання як на камері, так і в якості допоміжного спалаху.
  • Оригінальні ефекти зовнішнього освітлення з будь-якого напрямку через радіоканал.
  • Висока потужність завдяки ведучому числу 60 м при ISO 100.
  • Зручне, інтуїтивне управління та інформативний дисплей.

Завдяки можливості налаштування діапазону кутів освітлення від 20 до 200 мм (від 14 мм з вбудованим адаптером), спалах дозволяє контролювати ширину світлового потоку.





В режимі додаткового зовнішнього спалаху, Speedlite 600EX II RT допоможе Вам створити творчі кадри з нестандартним освітленням. Функція радіокерування відкриває додаткові можливості, імітуючи різнобічне освітлення в радіусі до 30 м. Одночасно можна використовувати до 15 зовнішніх спалахів Speedlite.
Speedlite 600EX-II-RT


Для портретної фотографії розроблений спеціальний розсіювач SBA-E3, який дозволяє спрямовувати світловий потік на стіни і стелю для отримання м’якого і природного відбитого освітлення. У поєднанні з поворотним кріпленням, спалах дозволяє повністю усунути небажані тіні в кадрі. Нові кольорові фільтри допоможуть фотографу знайти оптимальний баланс штучного і природного освітлення.



Направлений стереомікрофон Canon DM E1


Мікрофон DM E1 виготовлений в формі циліндру та має три режими направленого запису звуку. Режим МОНО ефективно фільтрує сторонні шуми та чудово підходить для запису звуку від джерела, розташованого безпосередньо перед камерою, наприклад, від репортера. В режимах 90 і 120 градусів пристрій записує стереозвук від джерел, розташованих на великих відстанях. Його можна використовувати, наприклад, для запису симфонічного концерту.


Мікрофон Canon






Вбудований амортизатор не пропускає вібрації від камери та об’єктиву, а вітрозахисний екран усуває шум вітру. Мікрофон сприймає звук на частоті від 50 Гц до 16 кГц. Співвідношення сигнал/шум – 66 дБ і чутливість в -42 дБ дозволяють записувати навіть дуже тихі звуки без спотворень.




Мікрофон Canon






Canon DM E1 – це один з найлегших і найкомпактніших мікрофонів у своїй категорії, який зручно використовувати для запису відео на виїздах. 35-міліметровий аудіорозєм дозволяє використовувати пристрій з більшістю моделей Canon EOS. Живиться Canon DM E1 від літієвого акумулятора CR2032.

Купити Canon Speedlite 600EX II RT і мікрофон Canon DM E1 в Україні можна буде вже цього літа.

Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.