Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!

Компанія Canon навчила спалах самостійно вибирати оптимальний напрямок світла для найбільш рівномірного підсвічування об'єкту, що знімається.

При зйомці близьких об'єктів в умовах недостатнього освітлення фотографи зазвичай використовують додатковий спалах. Такі спалахи мають достатню потужність для того, щоб висвітлити об'єкт, але це одночасно являється їхнім недоліком - якщо направити спалах прямо, фотографію може бути нерівномірно освітлена, а за об'єктом з'являться небажані тіні. Для того, щоб зробити освітлення більш рівномірним, є два способи - використовувати спеціальні пристосування, наприклад, розсіювачі або кілька джерел світла, або направити спалах не на об'єкт, а на іншу поверхню, яка відібє світло і зробить його більш природним. Другий спосіб не вимагає додаткового обладнання, але для нього фотограф повинен мати чималий досвід і вміти вибирати кут падіння світла на поверхню.

Компанія Canon створила фотоспалах Speedlite 470EX-AI, який автоматизує процес вибору оптимального напрямку спалаху. Перед зйомкою фотограф повинен вибрати автоматичний режим, після цього спалах повертається в бік об'єкта і попередньо висвітлює його для обчислення відстані. Потім пристрій повертається в бік стелі або іншої поверхні і також обчислює відстань до неї. Знаючи відстань від фотографа до поверхні, що відбиває світло і об'єкта зйомки, спалах обчислює найбільш підходящий для рівномірного освітлення кут.

Крім автоматичного режиму в спалаху є ручний режим і напів-автоматичний, в якому користувач вибирає кут сам, але пристрій запам'ятовує це положення і може повернутися в нього після натискання кнопки.

Купити спалах Canon Speedlite 470EX-AI можна буде вже в квітні за приблизною ціною 11000 грн.

Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.