Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Barska Blackhawk 12X50 WP
код товару: 7994
3 918
Повідомити

Barska Blackhawk 12X50 WP - водозахищений бінокль у міцному ударостійкому корпусі. Комбінація лінзових просвітлювальних покриттів та призм із низькодисперсного скла BAK4 забезпечує чітке, рівномірно світле зображення по всьому полю окуляра.

Оптичні характеристики:

· Збільшення : 12Х

· Діаметр об'єктива, мм: 50

· Розмір вихідної зіниці, мм: 4.17

· Фактор сутінків: 24.5

· Світлосила : 17.4

· Мінімальна відстань фокусування, м : 5

· Поле зору, м/1000 м: 91

· Регулювання міжосьової відстані, мм: Є

· Корекція діоптрію: +5/-5

Конструктивні особливості:

· Оптична конструкція: призма Roof

· Лінзи: із синім просвітлюючим покриттям (Fully coated)

· Призми: BAK4 з просвітлюючим покриттям (Fully coated)

· Водостійкість: 100% водонепроникний корпус

· Захист від запотівання: завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом

· Фокусування: центральним колесом та кільцем на окулярі

· Корпус: гумовий

Комплектація:

· Бінокль

· Захисні кришки окулярів та об'єктива

· М'який кейс для транспортування

· Нашийний ремінь

· Серветка для чищення лінз

Габаритні розміри:

· Вага, кг : 0,841

Всього за 15 років американській компанії Barska вдалося досягти глобальної присутності на світовому ринку оптики, проникнути в обсерваторії та лабораторії зі своїми телескопами та мікроскопами, у спорт та дозвілля зі своїми оптичними прицілами, підзорними трубами та біноклями. Настільки відчутного успіху компанія досягла завдяки використанню інноваційних технологій, контролю якості та розумній ціновій політиці.

Barska BLACKHAWK поєднує широку лінійку біноклів з компактною призменною конструкцією Roof, що вирізняються суворим спартанським дизайном. Люди, які ведуть активний спосіб життя, безумовно, оцінять такі переваги, як водонепроникність та ударостійкість у поєднанні з розумною ціною.

Бінокль Barska Blackhawk 12X50 WP має міцний корпус з композитних матеріалів, одягнений у гумове покриття оливкового кольору для гасіння різноманітних ударів, що забезпечує надійне захоплення без прослизання. Герметичність конструкції унеможливлює проникнення вологи всередину. Внутрішні порожнини заповнені азотом для запобігання конденсації водяної пари та виникнення корозії деталей. Всі оптичні поверхні мають покриття, яке сприяє проникненню більшої кількості світла до зіниці спостерігача. Призми виготовлені з високоякісного барієвого крона BAK4. Різкість зображення плавно регулюється великим фокусувальним колесом у центральному положенні. З метою підлаштування приладу під індивідуальні особливості, існує можливість коригування діоптрійної різниці зору. Міжзоряна відстань також змінюється у досить широкому діапазоні. Поворотно-висувні наочники з фіксованими положеннями дозволяють винести окулярну точку на 18 мм. Зручна м'яка сумка та наший ремінь дуже зручні при тривалих походах.

Виробник: Barska (США)

Гарантія: 2 роки


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.