Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Barska Lucid View 12x32 Camo
код товару: 9901
1 013
Повідомити

Біноклі LUCID VIEW дуже компактні. Крім того, завдяки якісній просвітленій оптиці, вони відповідають своїй назві, яка перекладається як "ЧІТКА ЗОБРАЖЕННЯ". Дана модель має велике 12-х збільшення, що також велика рідкість для компактних біноклів.

Оптичні характеристики:

· Збільшення : 12X

· Діаметр об'єктива, мм: 32

· Розмір вихідної зіниці, мм: 2,67

· Фактор сутінків: 19.6

· Світлосила: 7.1

· Мінімальна відстань фокусування, м : 7

· Поле зору, м/1000 м: 79

· Регулювання міжосьової відстані: Є

Конструктивні особливості:

· Оптична конструкція: призма Roof

· Лінзи: з просвітлюючим покриттям (Fully coated)

· Призми: BK7

· Фокусування: центральним колесом та кільцем на окулярі

· Корпус: гумовий

· Труби компактно складаються в центральному положенні

Комплектація:

· Бінокль

· М'яка сумка для транспортування

· Нашийний ремінь

· Серветка для чищення лінз

Габаритні розміри:

· Вага, кг: 0,310

Всього за 15 років американській компанії Barska вдалося досягти глобальної присутності на світовому ринку оптики, проникнути в обсерваторії та лабораторії зі своїми телескопами та мікроскопами, у спорт та дозвілля зі своїми оптичними прицілами, підзорними трубами та біноклями. Настільки відчутного успіху компанія досягла завдяки використанню інноваційних технологій, контролю якості та розумній ціновій політиці.

Дана серія поєднує компактні біноклі та монокуляри із призменною конструкцією Roof. Назва цієї лінійки біноклів «LUCID VIEW» дослівно перекладається, як «ЧІТКА ЗОБРАЖЕННЯ». Завдяки якісній просвітленій оптиці всі прилади даної лінійки відповідають своїй назві. Ці біноклі малі за розміром, але завдяки своїй компактності забезпечують велику зручність у подорожах, спортивних іграх, а також на стадіоні та в театрі. Завдяки своїй конструкції вони легко розміщуються в кишені одягу або невеликій сумці.

Бінокль Barska Lucid View 12x32 Camo має гумове покриття корпусу з підвищеною стійкістю проти ударів. Призми бінокля виготовлені з якісного оптичного скла BK7. На всі без винятку поверхні лінзи нанесено покриття, яке значно послаблює коефіцієнт світловідбиття зображення виходить більш світлим і контрастним. Конструкція даної моделі забезпечує 12-кратне збільшення, що для якісних компактних біноклів досить велика рідкість. Незважаючи на 12-кратне збільшення, мала вага приладу практично виключає значні вібрації, що впливають на якість спостереження при великій кратності.

Різкість зображення регулюється фокусувальним колесом у центральному положенні. Також можна відрегулювати міжзоряну відстань для максимально комфортного спостереження.

М'яка вінілова сумка і ремінь, що постачаються в комплекті, спростять транспортування бінокля і захистять від небажаних пошкоджень.

Виробник: Barska (США)

Гарантія: 2 роки


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.