Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Fujifilm X-T2 Body
код товару: 37653
Повідомити

Fujifilm X-T2 безмежні можливості в компактному, легкому і міцному корпусі. Великий електронний видошукач з високим розширенням, зручні диски управління, швидкий автофокус, сумісність з широким спектром змінних обєктивів, режими імітації плівки, вражаюча якість зображення і відеозапис в форматі 4K, завдяки новій матриці і графічному процесору це серія Х, доведена до ідеалу.


Камера отримала 24.3-мегапіксельну матрицю APS-C X-Trans CMOS III без низькочастотного фільтра, а також потужний графічний процесор X-Processor Pro, який забезпечує вражаючу точність передачі кольорів і багату палітру при фото-і відеозйомці з високою чутливістю ISO і низьким рівнем шуму.


За рахунок швидкісної обробки і вдосконалених алгоритмів суттєво покращений автофокус на невеликих світлих плямах, низькоконтрастних обєктах і обєктах з тонкою текстурою, таких як піря птахів і хутро тварин, які раніше були слабким місцем фазового автофокусу.


Пориньте з головою в фотографію завдяки великому видошукачеві з 0.77-кратним збільшенням. Ілюзія ідеальної осі, яка обєднує центр вашого тіла через обєктив з обєктом зйомки, дозволяє відчути, як Ви зливаєтесь з камерою в єдине ціле, щоб в черговий раз зупинити гарний момент.


В режимі Boost декілька акумуляторів можуть працювати одночасно, щоб підвищити характеристики роботи камери в безперервному режимі, зберегти інтервал між знімками, час затримки затвора і час затемнення, а також збільшити тривалість відеозйомки 4К до 30 хвилин.


Основні налаштування, такі як витримка, світлочутливість ISO, експокорекція, режими роботи затвору і режими заміру експозиції, здійснюються механічними дисками. Їх можна встановлювати навіть при вимкненій камері, що дозволяє заздалегідь підготуватись до наступного знімка. Для запобігання збоїв диски швидкості затвору і світлочутливості ISO мають велику товщину і обладнані фіксуючою кнопкою.



Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.