Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Kowa Prominar XD 8x33
код товару: 16814
38 400
Повідомити

Біноклі преміум класу Kowa Prominar XD виробляються у Японії з використанням найвищих стандартів. У їх конструкції використовуються компоненти та оптика вищої якості. Бінокль Бінокль Kowa Prominar XD 8x33 оснащений 33мм лінзами, виготовленими з XD-скла з наднизькою дисперсією, має широке поле зору, і малою величиною мінімальної відстані фокусування 1.5м. Призми з фазовою корекцією і покриттям C3 і лінзи з повним багатошаровим просвітленням забезпечують чітке, різке зображення з відмінною деталізацією. Легкий ергономічний корпус бінокля Kowa Prominar XD 8x33 виготовлений з магнієвого сплаву, оснащений захисним гумовим покриттям, водонепроникністю та заповнений сухим азотом, що запобігає запотіванню оптики при різких змінах температури.

Prominar XD (Extra Low Dispersion) – спеціальний сорт оптичного скла з низькою дисперсією, розроблений компанією Kowa для об'єктивів біноклів та підзорних труб. Коефіцієнт заломлення низькодисперсного скла мало залежить від частоти світла (від спектра). Усі світлові хвилі переломлюються на однакову величину кута. Застосування цих стекол у конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла дуже висока, через що тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його у своїх продуктах преміум-класу. Kowa небезпідставно стверджує про перевагу Prominar XD над іншими різновидами низькодисперсних стекол, що неодноразово підтверджено тестами та думкою експертів.

Фірмове покриття призм Kowa C3 - У біноклях Kowa, виконаних за схемою ROOF, використовуються призми Schmidt-Pechan, виготовлені з спеціальних марок оптичного скла з винятковими характеристиками (BAK-4 і SK-15). Оскільки одна з поверхонь призми Pechan не дає повного відображення, Kowa
розробила покриття з найвищою відбивною здатністю - KowaCі. Це дозволило отримати коефіцієнт відбиття вище, ніж в інших покриттів, у яких використовуються срібло або алюміній. Таким чином, покриття KowaCі має коефіцієнт відображення від 99% і більше у всій видимій області спектру (від 400 до 700 нм).

Наступним кроком у виробництві бінокулярних призм Roof стало застосування спеціального сорту оптичного скла SK15 із високим коефіцієнтом заломлення. Виробляє його лідер із виробництва оптичних стекол у Японії, компанія SUMITA. Виготовлення комбінованих призм Roof зі скла SK15 і BAK4 дозволяє практично позбутися паразитних внутрішніх переображений певною мірою що впливають на якість зображення. Свої біноклі комплектують такими призмами лише два виробника оптики, один з яких Kowa

Phase Coating - спеціальне фазорегулююче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призменной обертової системи у вигляді найтонших шарів. Вартість такого покриття дуже висока, а процес нанесення потребує прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі імениті виробники оптики. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. це усунення. Як результат - зображення максимально чітке та контрастне. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.

Оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем та захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не є страшними.

Корпус зсередини заповнений сухим азотом, що унеможливлює конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не запотіє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується.

Завдяки порівняно малій вазі та твердості у сплавах, магній використовується у різних галузях промисловості з підвищеними вимогами до експлуатаційних характеристик. Корпуси біноклів, виконані з магнієвого сплаву, вважаються на даний момент найнадійнішими та високоякісними та відрізняються високою якістю обробки, що завжди позитивно відбивається на зовнішньому вигляді приладу та радує око. Оптика в таких корпусах послужить протягом максимально довгого часу.


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.