Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Kowa SV 10x50 WP
код товару: 16862
8 898
Повідомити

Біноклі серії SV від компанії Kowa є ідеальним балансом оптимальних характеристик і легкої ергономічної конструкції. Призми із високоякісного скла BAK-4 з фазовою корекцією та лінзи з повним багатошаровим просвітленням забезпечують чітке, ясне зображення з відмінною деталізацією. Спеціальне покриття окулярів і лінз Kowa KR coating, знижує ризик появи дрібних подряпин і має водовідштовхувальні властивості. Легкий ергономічний корпус бінокля Kowa SV 10x50 WP оснащений захисним гумовим покриттям, водонепроникністю та заповнений сухим азотом. Велике та зручне центральне колесо фокусування робить процес налаштування швидким та зручним навіть у рукавичках

Kowa Repelling (KR) Coating - це багатофункціональне покриття, спеціально розроблене для біноклів Kowa SV і Kowa YF наноситься на зовнішні сторони лінз, запобігаючи появі подряпин і водночас є гідрофобним. Покриття KR захищає лінзи від будь-якої дії води (дощ, сніг, туман, бризки або безпосереднє занурення), а також від скупчення бруду, розчиненого у воді. Достатньо просто інтенсивно струсити бінокль після використання у вологих умовах, і краплі води будуть видалені із зовнішньої поверхні лінз. Це покриття має достатню твердість і перешкоджає випадковій появі подряпин при механічному впливі малої та середньої сили. Це дозволить використовувати прилад у екстремальніших умовах і зберегти при цьому повну функціональність оптики.
Phase Coating - спеціальне фазорегулююче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призменной обертової системи у вигляді найтонших шарів. Вартість такого покриття дуже висока, а процес нанесення потребує прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі імениті виробники оптики. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. це усунення. Як результат - зображення максимально чітке та контрастне. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.

Оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем та захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не є страшними.

Корпус зсередини заповнений сухим азотом, що унеможливлює конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не запотіє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується.

Lightweight Body - корпус біноклів даної серії виготовлений з особливо легкого полікарбонату, що дозволило зменшити вагу на 10-20%, порівняно з аналогічними моделями конкурентів. При цьому балансування та ергономічні характеристики бінокля лише виграли. Прилад максимально зручно лягати в руки спостерігача, а міцне, комбіноване (частково гладке, частково шорстке), профільоване гумове покриття дозволяє надійно зафіксувати бінокль у долонях.

Оптичні характеристики:

Збільшення: 10x
Діаметр об'єктива, мм: 50
Розмір вихідної зіниці, мм: 5
Фактор сутінків: 22.36
Світлосила: 25
Мінімальна відстань фокусування, м: 5.49
Поле зору м/1000 м: 87
Регулювання міжосьової відстані, мм: 59 72
Корекція діоптрію: +5/-5

Конструктивні особливості:

Оптична конструкція: призма Roof
Лінзи: з повним багатошаровим покриттям, що просвітлює (Fully Multi coated)
Призми: BAK4 з фазокоректуючим покриттям
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: центральним колесом
Корпус: гумовий, ударостійкий
Поворотно-висувні наочники з декількома фіксованими положеннями
Можливість кріплення штатива:

Комплектація:

Бінокль
Захисні кришки окулярів та об'єктива
Широкий наший ремінь
М'який нейлоновий кейс для транспортування

Габаритні розміри:

Вага, кг: 0.74
Розмір, мм: 178x133x60



Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.