Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Marumi EXUS Circular PL 82mm

Тип: Поляризаційний
Діаметр: 82

Всі характеристики

Інструкція

код товару: 38953
5 180
Повідомити

Компанія Marumi Optical LTD (Японія) представляє принципово нове покоління світлофільтрів EXUS.

EXUS Circular PL є важливим світлофільтром для зйомки пейзажів і ландшафтів, оскільки він компенсує поляризацію світла, яка виникає під час відображення від поверхні предмета, і усуває відблиски, підвищуючи контрастність кольорів. Світлофільтр отримав нові характеристики, такі як, наприклад антистатичне покриття, яке запобігає накопиченню статичного заряду і не дозволяє пишу осідати на поверхні, а плями від води і відбитки пальців усуваються дуже легко.

Світлофільтри Marumi EXUS Circular PL мають спеціальне двостороннє просвітлення, яке усуває ультрафіолетові промені та покращує при цьому якість зображення. У порівнянні зі звичайними поляризаційними світлофільтрами, в EXUS Circular PL прозорість збільшилась на 30%, що робить перегляд через видошукач більш комфортним, оскільки кольори передаються насиченішими і контрастними.

Для світлофільтрів серії EXUS Circular PL була розроблена нова оправа з ультра низьким відображенням. Оправа світлофільтра має декілька блокуючих ребер для усунення ореолів і дифузії променів світла. Також оправа світлофільтра EXUS Circular PL має тефлонове покриття зовнішньої різьби, яке робить встановлення світлофільтра на об’єктив максимально м’яким і легким.

Світлофільтр Marumi EXUS Circular PL підходить для використання з найсучаснішою цифровою фототехнікою. За своїми технологічними рішеннями цей світлофільтр не має рівних на сьогоднішній день. Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi відбувається в Японії.
Тип: Поляризаційний
Діаметр: 82


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.