Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Nikon CoolPix A900 Silver
код товару: 37607
Повідомити

Nikon Coolpix A900 – вражаючі технічні характеристики в компактному корпусі.
Високоякісна оптика NIKKOR в компактному корпусі, який чудово підійде для кожного. Фотографуйте захоплюючі пейзажі під час подорожей з високою деталізацією за допомогою об’єктива з потужним 35-кратним оптичним зумом, або знімайте любительські відеоролики пам'ятних моментів в форматі 4K. Поворотний екран і декілька ручних режимів експозиції відкривають нові можливості для творчості, а спеціальний додаток SnapBridge дозволяє підключити фотоапарат до інших мобільних пристроїв.

Швидкий автофокус дозволяє користувачеві завжди бути готовим сфотографувати цікавий момент, а також повторно спіймати об’єкт в кадр, скориставшись кнопкою повернення зуму, і без зусиль створювати чудові інтервальні відеоролики. Ефективна система стабілізації зображення корегує наслідки тремтіння компактної камери, навіть при використанні максимального зуму, що дозволяє робити максимально чіткі фотографії і записувати плавні відеоролики.

20-мегапіксельний КРОП-сенсор зі зворотною підсвіткою  дозволяє створювати різкі знімки з низьким рівнем шуму, навіть в умовах з поганим освітленням. Ви отримаєте фотографії з високим розширенням навіть при зйомці вночі.

Легко та просто записуйте цікаві відеоролики, використовуючи функції «Інтервальний відеоролик» і «Цейтраферна відеозйомка». Функція «Інтервальний відеоролик» дозволяє зберігати фотографії із записаного відеоролика, які автоматично відтворюються зі швидкістю 30 або 25 кадрів за секунду. Навідміну від звичайної цейтраферної відеозйомки, де запис відбувається у фіксованому положенні, під час інтервальної зйомки записувати можна з різних ракурсів, змінюючи компонування кадру. Використовуючи функцію цейтраферної відеозйомки Ви можете автоматично створювати 10-секундні відеоролики з кадрів, зроблених в режимі інтервальної зйомки. Просто виберіть потрібний сюжет (міський пейзаж, пейзаж або захід сонця) і для Вас буде встановлений оптимальний інтервал.


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.