Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Смарт годинник Huawei Watch Black
Huawei

Бренд: Huawei
Дисплей: сенсорний, кольоровий, Super AMOLED
Матеріал копусу: нержавійка
Колір корпусу: метал, чорний

Всі характеристики

Інструкція

код товару: 40550
8 773
Повідомити

Huawei Watch – смарт-годинник з класичним дизайном та 40 варіантами дисплея. Годинник представлений у трьох кольорах: срібний, чорний і золотистий.

Гаджет обладнаний 1.4-дюймовим сенсорним AMOLED-дисплеєм з сапфірового скла, а обідець циферблату виготовлений з високоякісної сталі. Годинник дозволяє читати SMS-повідомлення, налаштовувати будильник і встановлювати нагадування про заплановані події. Huawei Watch працює під управлінням операційної системи Android Wear і сумісний з Android OS версії 4.3 і вище.

Вбудований мікрофон дозволяє використовувати додаток Google New. Сучасний енергоефективний процесор, 512 Мб оперативної пам’яті і накопичувач на 4 Гб забезпечують комфортне використання всіх доступних функцій. Ємність акумулятора складає 300 мАг. Для синхронізації зі смартфоном використовується Bluetooth 4.0/4.1.

Смарт-годинник можна використовувати у якості фітнес-трекера. Він має вбудований монітор серцевого ритму, 6-осьовий датчик руху, барометр, гіроскоп та інші сенсори, які дозволяють слідкувати за кількістю спалених калорій, фізичною активністю, а також рахувати пройдену відстань і кількість кроків.

Huawei Watch складається з більш ніж 130 різних деталей, основні з яких виготовлені з гартованої нержавіючої сталі, стійкої до подряпин. Кнопка управління розташована в позиції «на 2 години», в той час, як більшості моделей, вона розташована в позиції «на 3 години». Таке рішення забезпечує значно зручніше використання, у порівнянні з аналогами.
Бренд: Huawei
Дисплей: сенсорний, кольоровий, Super AMOLED
Матеріал копусу: нержавійка
Колір корпусу: метал, чорний
Матеріал ремінця: шкіра
Колір ремінця: чорний
Функції: пульсометр, гіроскоп, пропущені повідомлення, Календар, соц. мережі, медіаплеєр
Комунікації: Bluetooth
Huawei


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.