Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Бінокль Vanguard VEO ED 8x42 WP (VEO ED 8420)

Тип: Бінокль
Кратність зближення: 8x
Тип конструкції: Roof
Діаметр обєктиву: 42 мм

Всі характеристики

Інструкція

код товару: 47372
8 763
Повідомити

З випуском серії біноклів VEO ED, компанія Vanguard підняла планку співвідношення ціни, якості та продуктивності оптики на абсолютно новий рівень. Vanguard VEO ED 8x42 WP - добре збалансований, легкий і міцний водонепроникний бінокль, оснащений оптикою преміум-класу, який з першого погляду чіпляє око ергономічним і продуманим до дрібниць дизайном.

Компанія стала першою, хто представив на ринку біноклі в легкому і надміцному карбоновому композитному корпусі, одягненого в преміальне гумове захисне покриття Mitsubishi Rubber Armor (в точності таке саме, як використовується для оздоблення деталей інтер'єру спорткарів Mitsubishi). Лінзи об'єктивів виконані з низькодисперсного ED-скла і мають повне багатошарове широкосмугове покриття, що просвітлює. На призми з оптичного скла BAK4 нанесено фазокоригуюче покриття. Всі ці вдосконалення покликані зменшити хроматичну аберацію і забезпечити передачу яскравих і точних кольорів з високою роздільною здатністю.

Крім водонепроникності і надійного захисту від ударів, Vanguard VEO ED 8x42 WP захищений від утворення внутрішнього конденсату, а також від появи подряпин оптики і скупчення на поверхні лінз води, масел і бруду. Це всепогодний багатофункціональний бінокль, який точно не підведе в самих екстремальних умовах. Як і прийнято в компанії Vanguard, якості аксесуарів бінокля приділили особливу увагу: в базовій комплектації поставляються кришки об'єктивів, які кріпляться до корпусу на пасках, сумка і неопрену для зберігання і транспортування, а також комфортний широкий неопреновий ремінь.

Даний бінокль має клас захисту від проникнення вологи IPX7, а також захищений від утворення внутрішнього конденсату. Корпус ущільнений каучуковим ущільнюючим O-кільцем, що дозволяє біноклю перебувати до 30 хвилин під водою на глибині 1 метр, не пропускаючи вологу всередину. З внутрішнього об'єму корпусу повітря і водяна пара, що в ньому міститься, витіснені азотом N2, що не утворює конденсату на внутрішніх поверхнях оптики при різкому перепаді температур.

Застосування багатошарового фазокоригуючого покриття призм на сьогоднішній день є стандартом для високоякісних біноклів з обертаючою призмовою конструкцією Roof. Під час проходження через таку призмову систему, світло відбивається від протилежних сторін призми, поляризується, і виникає зміщення на половину фази світлової хвилі, яке тягне за собою втрату контрасту. Найтонше фазокоригуюче покриття, нанесене на одну з поверхонь призми, суміщує фази, забезпечуючи високу роздільну здатність і контрастність зображення.

Тип: Бінокль
Кратність зближення: 8x
Тип конструкції: Roof
Діаметр обєктиву: 42 мм
Мін. дистанція фокусування, м: 2.5
Поле зору на 1000м, м: 110
Особливості: водонепроникний
Кріплення для штатива: так
Розміри, мм: 146 x 124 x 54
Вага, г: 640
Гарантія (міс.): 120


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.