Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
new
Canon EOS R3 Body

Клас: Бездзеркальний
Матриця: 36 x 24
Мегапікселів: 24.1
Формат зображення: RAW, JPEG, HEIF

Всі характеристики

Інструкція

код товару: 47523
162 000
Повідомити

Створений для швидкості, універсальності та надійності, Canon EOS R3 поєднує технологію бездзеркальної системи EOS R із надійністю та продуктивністю, яких ви очікуєте від флагманської дзеркальної фотокамери.

Серед найбільш значущих технологій в Canon R3 - 24,1 - мегапіксельний сенсор, який забезпечує дійсно високу швидкість зчитування, що допомагає зменшити спотворення і покращує швидкість безперервної зйомки та відеозйомки. Цей повнокадровий CMOS-датчик BSI також доповнений оновленим процесором DIGIC X, який допомагає підвищити загальну швидкість для безперервної зйомки до 30 кадрів в секунду за допомогою електронного затвора. Дозволяє записувати відео у форматі 6K 60p та 4K 120p. Присутня інтелектуальна технологія Dual Pixel CMOS II, автофокусування з Eye Control для інтуїтивного вибору точки фокусування.

CanonR3 також є першою камерою серії EOS з вбудованою вертикальною рукояткою, що робить її ергономічним вибором для тривалої зйомки та плавного перемикання між горизонтальною та вертикальною орієнтаціями зйомки. Міцний корпус також включає OLED-видошукач з високою роздільною здатністю і 3,2-дюймовий сенсорний РК-дисплей із змінним кутом, а також подвійні слоти для карт пам'яті, бездротове та дротове з'єднання та оновлений багатофункціональний дизайн для розширеної сумісності аксесуарів.

Процесор також дозволяє реалізувати широкий діапазон чутливості ISO 100-102400, який можна розширити до ISO 50-204800, для роботи в самих різних умовах освітлення.

Головною перевагою конструкції сенсорного накопичення є високоефективна функція електронного затвора, яка здатна безперервно знімати зі швидкістю до 30 кадрів в секунду, до 150 необроблених кадрів, практично без спотворення. Також доступний ручний затвор, який пропонує максимальну швидкість безперервної зйомки 12 кадрів в секунду, з буфером більше 1000 кадрів разом із максимальною швидкістю синхронізації спалаху 1/250 с.

Покращена система з подвійним пікселем CMOS AF II має 1053 точки автоматичного автофокусування, які охоплюють усю область датчика, для більш швидкого та точного фокусування. Ця модернізована система фокусування з фазовим виявленням також має покращене виявлення та відстеження об’єктів, з можливістю розумного розпізнавання очей, облич, голів (включаючи шоломи), тварин та транспортних засобів, а відстеження автоматично фіксуватиметься на цих об’єктах та підтримуватиме різкий фокус під час серійної зйомки.

Вбудований стабілізатор зображення (IBIS) виправляє небажане тремтіння камери під час зйомки з рук, допомагаючи знімати з рук в умовах недостатнього освітлення та зменшуючи тремтіння під час запису відео. Цю 5-осьову систему можна також використовувати разом з об’єктивами з оптичною стабілізацією зображення для компенсації до 8 ступеней тремтіння камери залежно від конкретної лінзи, що використовується.

Слідуючи за флагманським дизайном дзеркальних фотоапаратів, Кенон R3 має міцну та ергономічну конструкцію корпусу з вбудованою вертикальною рукояткою для поліпшення комфорту під час роботи у горизонтальній або вертикальній орієнтації зйомки. R3 має як розумний контролер, так і мультиконтролер з попередніх камер EOS, що забезпечує інтуїтивно зрозумілий досвід роботи, а також має заднє компонування, подібне до корпусів 1D X Mark III та R5.

Доступні широкі можливості дротового та бездротового з'єднання, що дозволяють використовувати декілька методів передачі фотографій, відео та даних голосових нагадувань. Фізично камера має інтерфейс Ethernet 1000BASE-T і порт RJ-45 для швидкого та безпечного дротового з'єднання. Бездротові технології 5GHz Wi-Fi та Bluetooth доступні для передачі та дистанційного керування камерою.

Існує також вбудований модуль GPS, сумісний з GLONASS та QZSS, для вбудованого позначення місцезнаходження у камері, що допомагає спростити будь-які потреби географічного позначення та позначки часу.


Клас: Бездзеркальний
Матриця: 36 x 24
Мегапікселів: 24.1
Формат зображення: RAW, JPEG, HEIF
ISO: 50-204800
Стабілізатор: є
Витримки, сек: 30 - 1/64000
Видошукач: Електронний
Експокорекція: ± 3 EV
Роздільна здатність відео, макс.: 6000 x 3164
Спалах: Відсутній
Дисплей, дюймів: поворотний, 3.2", сенсорний
Тип носія: SD, CFexpress
Живлення: Li-ion акумулятор
Інтерфейси: HDMI, Wi-Fi, Bluetooth, RJ-45, Мікрофон, Навушники, GPS, USB Type-C, PC Sync Socket
Розміри, мм: 150 x 142.6 x 87.2
Вага, г: 1015
Гарантія (міс.): 24


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.