Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Fujifilm X-E2S Body Silver
код товару: 41383
Повідомити

Системна камера Fujifilm X-E2S поєднала в собі стильну зовнішність і потужний потенціал для здійснення якісної фотозйомки.

Fujifilm X-E2s оснащена сенсором X-Trans CMOS II формату APS-C (23.6х15.6 мм) з діапазоном чутливості, розширеним до ISO 51 200. Застосування первинного колірного фільтра дозволило відмовитися від низькочастотного, тим самим підвищивши попіксельне розрішення матриці. Завдяки можливостям потужного процесора EXR II швидкість серійної зйомки становить 7 кадрів в секунду, буфера обміну буде досить для запису 6-7 кадрів в форматі RAW + JPEG поспіль до паузи. Невеликий буфер обміну пов'язаний зі збільшенням глибини кольору запису RAW до 14 біт. Матриця оснащена системою очищення від пилу (ультразвукова вібрація). Крім "традиційного" механічного, камера оснащена і електронним затвором, використовуючи який можна домогтися практично безшумної фотозйомки, і отримати розширену з 1/4000 с при звичайному затворі до 1/32 000 с мінімальну витримку. Такі короткі витримки можуть стати в нагоді при зйомці світосильними об'єктивами з відкритою діафрагмою на сонці.

Система гібридного автофокусування дозволяє швидко і точно сфокусуватися на об'єкті, завдяки фазовим датчикам, розташованим в зелених пікселях матриці на додаток до 77 точок контрастною фокусування. Фазові датчики покривають приблизно 36% кадру в районі центру і дозволяють добитися швидкого визначення відстані до об'єкта. На Fujifilm X-E2S є три варіанти допомоги ручному наведенню на різкість: збільшення об'єкта фокусування, focus peaking (підсвічування краю різких об'єктів в кадрі) і цифровий поділ об'єктів, одержуваних з датчиків фазової детекції на матриці і виводяться в центральній області кадру. Камера не оснащена матричним стабілізатором - але число оптики зі стабілізацією під X-mount поступово зростає.

Хоча основний акцент при створенні Fujifilm X-E2 виконаний саме на фотозйомці, за допомогою камери можна зняти відео хорошої якості в Full HD форматі (1920х1080 при частоті 30/60 к/с) і прогресивною розгорткою. Є також роз'єм під зовнішній мікрофон. Максимальна довжина кліпу обмежується 14 хвилинами в максимальній роздільній здатності і 27 хвилинами - в HD якості.

Камера оснащена 3х дюймовим дисплеєм з 1.04 млн. точок. Хороші кути огляду, природне перенесення кольорів і яскравість, достатня для комфортної роботи навіть при яскравому сонячному освітленні, роблять процес кадрування та/або виконання налаштувань зручним. Електронний кольоровий OLED-видошукач з роздільною здатністю 2.36 млн. точок характеризується практично 100% охопленням кадру, вбудованим датчиком очей і можливістю підстроювання діоптрій.

За допомогою модуля бездротової передачі даних Wi-Fi зручно здійснювати передачу даних на приєднаний мобільний пристрій. Для цього необхідно встановити на смартфон / планшет фірмовий додаток Fujifilm Camera Application. Крім відправки даних, за допомогою програми можна управляти відтворенням прямо з віддаленого пристрою, а також проставляти геотеги.

Система X-mount дозволяє використовувати не тільки досить широкий парк оптики Fujifilm. Під X-mount є і адаптери, що дозволяють при короткому робочому відрізку використовувати майже будь-яку оптику, і вже з'являються спеціально створені під байонет об'єктиви сторонніх виробників - статус і репутація "бездзеркальних" камер Fujifilm забезпечують їм таку підтримку.



Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.