Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Квадрокоптер DJI FPV Combo

Камера, Мп: 12
Пульт: Без дисплея
Макс. дальність керування, метрів: 6000
Макс. дальність керування, метрів: 5000 - 10000

Всі характеристики

Інструкція

код товару: 47299
48 969
Повідомити

Політ, який перехоплює подих

Польоти, про які ви мріяли, тепер реальність. На відміну від класичних польотів на квадрокоптера, з DJI FPV відчуття стали більш реалістичними. Підготуйтеся до відчуття справжньої свободи і врожай, які здатні перехопити подих.

FPV, яким він повинен бути

Витончений аеродинамічний дрон DJI FPV забезпечує потужну тягу, тривалий час роботи і відмінне опір вітру, що робить пристрій не тільки візуально естетичним, а й неймовірно ефективним.

Безпрецедентну якість зображення

Зняті кадри будуть передавати всі відчуття пілота від польоту. Потужні можливості силової установки в поєднанні з надшироким кутом огляду в 150 ° забезпечують неперевершений результат. 4-кратне уповільнення, стабілізація RockSteady і корекція спотворень дозволять створити вражаючі ролики.

Вражаючі можливості камери

Камера DJI FPV записує відео в 4K / 60 кадрів в секунду зі швидкістю до 120 Мбіт / с, що дозволяє передати чіткі деталі, а якість ваших відео стане таким же захоплюючим, як і сам політ.

Максимальний контроль

Керуючи дроном DJI FPV ви можете отримати яскраві відчуття від польоту з ефектом присутності. Це забезпечується завдяки очкам доповненої реальності DJI FPV V2 і надширокого куту огляду в 150 °. Передача відео високої чіткості зі швидкістю до 120 кадрів в секунду забезпечує захоплюючий перегляд польоту в реальному часі.

Екстремальні відчуття від польоту на DJI FPV стануть унікальним досвідом як для початківців пілотів, так і для більш досвідчених користувачів.

Режим «S»

З легкістю створюйте динамічні FPV-ролики в режимі «S». Цей змішаний режим польоту об'єднує свободу польоту в ручному режимі і максимальний контроль управління.

Режим «N»

Пориньте в політ, керуючи дроном в звичному форматі. Спеціальні функції безпеки, такі як виявлення перешкод, роблять режим відповідним для новачків.

Режим «M»

Для максимального контролю над усіма параметрами польоту підійде режим «M». Пілот має можливість налаштувати всі необхідні параметри вручну і насолодитися польотом створюючи захоплюючі відео.

Інноваційний контролер FPV DJI

Виведіть польоти на новий рівень з новим контролером руху DJI. Це компактний пристрій дозволить управляти дроном за допомогою всього лише рухів руками. Це не просто інновація. Це абсолютно новий спосіб літати.

Екстрене зниження швидкості

Навіть для досвідчених пілотів ручний режим управління стане справжнім випробуванням. Саме тому пульт DJI FPV оснащений кнопкою екстреного зниження швидкості. Просто натисніть на цю кнопку під час польоту в будь-якому режимі і дрон зависне протягом декількох секунд.

Безпека понад усе

Допоміжне освітлення в нижній частині корпусу дрона, функція повернення додому (RTH), повернення додому в разі низького заряду батареї, а також виявлення перешкод спереду і знизу - всі ці функції DJI FPV забезпечують максимальну безпеку польотів навіть на високих швидкостях.

DJI FPV виводить безпеку на новий рівень за рахунок системи автоматичного спостереження (ADS-B). Система отримує інформацію про місцезнаходження пілотованих дронів поблизу і відправляє пілотові попередження на окуляри V2, забезпечуючи досить часу, щоб уникнути можливого зіткнення.

Якість, яке ви заслуговуєте

Розробники вдосконалили систему передачі зображення DJI O3 (OcuSync 3.0) так, що вона підійде навіть самим вимогливим пілотам FPV. Насолоджуйтесь чітким відео в реальному часі навіть на відстані до 10 км. Затримка передачі відео становить всього 28 мс. DJI FPV забезпечує швидкість передачі відео до 50 Мбіт / с, значно зменшуючи спотворення, викликані стисненням і зависанням. Антени з високою чутливістю оснащені трьома передавачами і чотирма приймачами для посилення сигналу, що забезпечує стабільну і надійну трансляцію відео.

Комплектація:

Дрон DJI FPV × 1

Інтелектуальна льотна батарея DJI FPV × 1

Пропелери DJI FPV (пара) × 4

Захист карданного підвісу DJI FPV × 1

Верхня частина корпусу DJI FPV × 1

Пульт дистанційного керування DJI FPV 2 × 1

Запасні ручки управління (пара) × 1

Окуляри DJI FPV V 2 × 1

Антена для окулярів DJI FPV (дводіапазонна) × 4

Батарея для окулярів DJI FPV × 1

Кабель живлення для окулярів DJI FPV ( USB - C ) × 1

Пов'язка на голову для окулярів DJI FPV × 1

Пінний ущільнювач для окулярів DJI FPV Goggles × 1

Адаптер змінного струму DJI FPV × 1

Кабель живлення змінного струму DJI FPV × 1

Кабель для передачі даних USB - C × 1

Кабель USB-C OTG × 1

Камера, Мп: 12
Пульт: Без дисплея
Макс. дальність керування, метрів: 6000
Макс. дальність керування, метрів: 5000 - 10000
Максимальна швидкість, км/год: 140
Час польоту (приблизно), хв: 20
Акумулятор: 2000 mAh
Розміри, мм: 255 x 312 x 127
Вага, г: 795
Гарантія (міс.): 12


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.