Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Смарт годинник Fitbit Versa Special Edition Charcoal Wowen
Fitbit

Бренд: Fitbit
Дисплей: сенсорний, кольоровий, LCD
Матеріал копусу: алюміній
Колір корпусу: чорний

Всі характеристики

Інструкція

код товару: 44219
3 999
Повідомити

Одягніть Fitbit Versa Special Edition Charcoal Wowen для відстеження активності і прогресу в досягненні цілей в галузі охорони здоров'я. Акумулятор Fitbit Versa тримає заряд чотири або більше днів між зарядками, що є однією з головних причин зупинити свій вибір саме на ньому!

Неймовірні функціональні можливості: від відстеження найважливіших факторів здоров'я до відтворення музики, контролю частоти серцевих скорочень. Цей Fitbit оснащений 1,34-дюймовим РК-дисплеєм з сенсорним екраном і поставляється з маленьким і великим браслетом, який підходить практично для будь-якого зап'ястя. Після того, як ви надягнете Fitbit Versa, ви можете почати відстежувати кроки і тренування з більш ніж 15 режимами вправ, включаючи «Біг», «Велосипед», «Вага» і багато іншого. Ви навіть можете отримувати статистику тренувань в реальному часі і підсумки після тренувань, щоб побачити, яких результатів Ви досягли.

Хочете відправитися в дорогу? Fitbit Versa Special Edition Charcoal Wowen підтримує Connected GPS, так що Ви можете відобразити свій біг, а за допомогою функції SmartTrack Ви можете записувати та контролюватирізні кардіо вправи та як вони позначились на Вашому самопочутті. Ви навіть можете взяти свою Fitbit Versa з собою в басейн і відстежувати тривалість і кількість спалених калорій, оскільки цей годинник водонепроникний на глибині до 50 метрів.

Fitbit Versa оснащений безліччю функцій, які Ви можете використовувати кожен день. Завдяки персоналізованим нагадуванням Ваш Fitbit нагадує Вам про те, щоб залишатися активним, та дотримуватися графіка сну. Розумні повідомлення попереджають Вас про вхідні дзвінки, текстові повідомлення та повідомлення календаря. Ви навіть можете використовувати свій Fitbit Versa для оплати товарів практично скрізь, де приймаються безконтактні платежі.

Fitbit Versa підтримує підключення Bluetooth і Wi-Fi і сумісний з мобільними пристроями на базі Android і iOS для бездротової синхронізації даних, надаючи Вам повний огляд Вашої активності прямо в додатку Fitbit.

Ви полюбляєте спорт? Дізнайтеся більше про свій пробіг та кількість здійснених кроків, включивши підключений GPS, щоб побачити швидкість і відстань на дисплеї, а також отримати карту свого маршруту в додатку Fitbit.

Зберігайте більше 300 пісень на своєму годиннику, а також завантажуйте улюблені станції. Підключіть Fitbit Versa до бездротових Bluetooth-навушників, таким як Fitbit Flyer, щоб слухати улюблені мелодії без проводів. Отримайте доступ до своїх улюблених програм для фітнесу, спорту, новин, подорожей і багато чого іншого простим дотиком.

Смарт годинник Fitbit Versa Special Edition Charcoal Wowen - це саме те, що потрібно активній і сучасній людині в повсякденному житті. Купити його можна в нашому інтернет-магазині по дуже приємній та доступній ціні.

Бренд: Fitbit
Дисплей: сенсорний, кольоровий, LCD
Матеріал копусу: алюміній
Колір корпусу: чорний
Матеріал ремінця: текстиль
Колір ремінця: сірий
Функції: лічильник калорій, пульсометр, гіроскоп, крокомір, відслідковувування сну, розумний будильник, медіаплеєр
Комунікації: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS
Сумісна ОС: Android, iOS
Fitbit


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.