Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Смарт годинник Forever SIM SW-200 Silver-White
Forever

Бренд: Forever
Дисплей: сенсорний, кольоровий, IPS
Матеріал копусу: пластик
Колір корпусу: сірий

Всі характеристики

Інструкція

код товару: 44223
1 999
Повідомити

Розумний смарт годинник Forever SIM SW-200 Silver-White - повністю інноваційний самостійний пристрій з можливістю встановлення SIM-карти. Вам буде набагато простіше подзвонити або написати повідомлення. Пристрій оснащений яскравим сенсорним дисплеєм і акумулятором ємністю 350 мАг. Ви можете використовувати Smart watch до 5 днів, з часом зарядки всього 2 години. Використовуючи модель SW-200 Ви можете дуже просто відповідати на дзвінки. Пристрій прокинеться, коли Ви піднімете руку. Крім того, смарт-годинник оснащено крокоміром, пульсометром і лічильником пройденого маршруту і калорій. Це допоможе Вам залишатися в русі і стежити за станом тіла. Що ще більш важливо - вся інформація буде збережена в спеціальному додатку Forever sWatch. Пристрій сумісний з системою iOS і Android і підтримує зв'язок через Bluetooth 4.0.

Всякий раз, коли в Facebook і Twitter є повідомлення, або надходить електронна пошта, Ви можете прочитати його, не виймаючи телефон з кишені. Forever SW-200 дозволяє читати SMS на екрані розумного годинника та читати текстові повідомлення, що надходять на телефон, який підключений до годинника через Bluetooth, і текстові повідомлення, які надходять безпосередньо на номер SIM-карти, який Ви вставили в розумний годинник. Завдяки цьому Ви можете використовувати два номери одночасно, один на телефоні, а інший прямо на годиннику. Після синхронізації з телефоном всі Ваші контакти з телефону автоматично з'являються на годиннику, завдяки чому у Вас є доступ до всіх номерів прямо з годинника.

На годиннику встановлені різні додатки, які підтримують наші щоденні операції, такі як: календар, калькулятор, секундомір, будильник і інші.

Зовнішній вигляд розумних годинників також варто відзначити. Сенсорний екран, елегантний, глибокий колір. Пристрій був оснащений кольоровим тактильним дисплеєм і акумулятором ємністю 350 мАг. Це дозволяє використовувати смарт-годинник протягом 5 днів, а час зарядки складає всього 2 години. Є 5 різних циферблатів на вибір. Функція антивтрати - коли телефон знаходиться далеко від розумного годинника, він попередить Вас тонкими вібраціями. Це дозволяє знизити ризик втрати телефону.

Він водонепроникний, тому Ви можете носити його під час вправ, бігу, їзди на велосипеді або інших спортивних заходів.

Зроби собі дивовижний подарунок - Smart Watch SW-200 Silver-White!

Бренд: Forever
Дисплей: сенсорний, кольоровий, IPS
Матеріал копусу: пластик
Колір корпусу: сірий
Матеріал ремінця: поліуретан
Колір ремінця: білий
Функції: лічильник калорій, пульсометр, крокомір, відслідковувування сну, розумний будильник, медіаплеєр, барометр, можливість приймати та здійснювати дзвінки
Комунікації: Bluetooth, мікрофон, слот сім-карти, GPS
Сумісна ОС: Android, iOS
Forever


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.