Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Стабілізатор DJI Ronin-S
код товару: 45063
23 420
Повідомити

Ronin-S новітній стабілізатор від DJI, був створений для потреб дзеркальних і цифрових камер зі змінною оптикою. Модель забезпечує поліпшену стабілізацію, точність управління і ручне фокусування. І все це в компактній, зручній конструкції, котрою можна керувати лише однією рукою. Ronin-S дозволяє робити стабільні знімки навіть в найскладніших умовах.

Завдяки інноваційному і практичному дизайну модель Ronin-S можна встановлювати вище осі зйомки, що дозволяє зручно переглядати відображення під час запису. Крім того, стабілізатор був розроблений для повного усунення вібрацій при перемиканні з підвішеного режиму в вертикальний. Завдяки двом легко конфігурованим групам параметрів Ви можете зберігати свої улюблені настройки і швидко перемикатися між ними одним клацанням миші.

Технологія SmoothTrack дозволить Вам легко і швидко перемикатися між режимами запису зображень. Все, що Вам потрібно зробити, це натиснути спеціальну кнопку M. Утримання цієї кнопки активує спортивний режим, який дозволить вам записувати швидко рухомі об'єкти.

Стабілізатор DJI-Ronin S легко працює з багатьма пристроями, і його установка не викликає проблем. Модель також сумісна з системою DJI Focus, завдяки якій Ви можете управляти фокусуванням при використанні стандартної ручки. Стабілізатор Ronin-S може бути доповнений додатковими аксесуарами, наприклад мікрофонами, світлодіодними лампами або бездротовим відеопередавачем. Пристрій також сумісно з контролерами DJI, наприклад, Master Force.



Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.