Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Стабілізатор FeiyuTech Vimble 2S
код товару: 45299
2 109
Повідомити

Подовження класичного стабілізатора до 18 см дає більше свободи при зйомці селфі і групових фотографій. Це дозволяє досягти більш широкої рамки і легко захоплювати красиві пейзажі.

Vimble 2S підтримує вбудовані камери смартфонів на iOS і Android.Підвіс може безпосередньо управляти функціями фотозйомки та запису вбудованої камери смартфона.

Доданий новий режим Ultimate POV, що дозволяє вам переміщатися на 360 градусів в будь-якому напрямку. Навіть складні рухи можуть бути легко оброблені, і можуть бути досягнуті більш складні кути.

Новий фізичний моторний замок може фіксувати положення осі, що зручно для встановлення і балансування, а також більш безпечно і краще для упаковки і перенесення.

Спеціально розроблене кріплення для смартфона дозволяє швидко перемикатися і легко управляти різними сценами зйомки. Це ідеально підходить для зйомки селфі і потокового відео. Підключіть підвіс до Feiyu On App та три рази натисніть кнопку спуску затвора, щоб переключитися між камерами смартфона.

Злегка наведіть екран, щоб відстежувати особу, і вона буде грати провідну роль в камері. Це вдосконалена функція смартфона відстеження об'єктів. Пальцями злегка проведіть пальцем по екрану, щоб зафіксувати фокус, і він може домогтися інтелектуального стеження з глибокою імітацією. On App має безліч режимів зйомки зі спеціальними ефектами, такими як «Хічкок Зум» і «Покадрова зйомка». Функцію тригера можна налаштувати відповідно до ваших особистих вимог.

Внутрішня батарея підвищеної потужності забезпечує до 12 годин робочого часу. Зарядіть телефон від карданного підвісу через кабель, використовуючи вбудований порт Micro USB. Використовуйте зовнішній акумулятор для прямої зарядки карданного підвісу під час його використання.

Новий покращений алгоритм знижує вимоги до точного балансування під час налаштування. Використовуйте ковзний важіль, щоб швидко збалансувати підвіс. При вимкненні кардан поступово відключається, щоб захистити ваш смартфон.

Ергономічна рукоятка дозволяє вам почувати себе комфортно з Vimble 2S в руці. Корпус виготовлений з термостійкого, низькотемпературного і високоміцного матеріалу, що робить його легким і міцним.



Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.