Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!

На цьому тижні серед експертів фототехніки активно обговорюються річні показники продаж фотоапаратів. Визначають лідерів та аутсайдерів 2019 року. Прогнозують подальший розвиток фотоіндустрії та можливі зміни в розстановлені сил між трьома основними гравцями: Canon, Sony, Nikon. На жаль, решту виробників, такі як Fujifilm, Panasonic, Olympus, на сьогодні значно відстають в кількісних показниках збуту та за рівнем прибутку компанії.

Як показує аналіз даних за 2019 рік, в цілому на фоторинку незмінним лідером залишається Кенон, проте на п'ятки йому активно наступає Соні. Крім того, в розрізі продаж повнокадрових фотоапаратів, наприклад ринку Японії, компанія Sony стала першою з показником в 38%. Такого результату було досягнуто як через планомірну та постійну роботу інженерів та маркетологів Sony, так і через дещо інертні дії в попередні роки іншого конкурента компанії Нікон. Саме вона втратила за цей рік 5% ринку. Ще 2% Sony забрало в Canon.

Найкращий виробник фотоапаратів 2019 року.

Вчасно випустивши фотоапарати EOS R і EOS RP, все ж Кенон зумів втримати свою частку. Хоча й незначно здав позиції. Адже об'єктиви та аксесуари до цих фотокамер лише недавно з'явились, тоді як Соні заповнило цю нішу ще декілька років тому. Nikon довше адаптовувався до вимог сучасності, тому й пропустив конкурентів вперед.

Якщо ж аналізувати ринок не повноформатних камер, то тут ситуація дещо інша. В дзеркальних фотоапаратах незмінними лідерами залишаються Canon і Nikon. Така ж ситуація і в репортерському сегменті.

Що ж стосується системних APS-C камер, тенденція діаметрально протилежна. Адже Нікон в цьому класі донедавна не був представлений взагалі. Тільки восени анонсували Nikon Z50, тоді як в Sony систематично випускалися такі фотокамери з 2010 року.

В свою чергу, популярними серед користувачів є системні камери Canon M100 та Canon M50. А вихід в 2019 році Canon EOS M6 Mark II тільки підсилив конкурентну боротьбу серед виробників. Та показав можливі нововведення, які буде втілювати Canon найближчим часом в любительському та репортерському сегментах ринку.

Боротьба між виробниками триває, побачимо як розвернеться ситуація в 2020 році і чи вдасться Canon залишитись лідером ринку фото у світі.
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.