Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
Barska X-Trail 15x70
код товару: 8067
2 730
Повідомити

X-Trail - серія біноклів фіксованої потужності із призменною конструкцією Porro. Лінзи покриті багатошаровим покриттям, що просвітлює. Великий діаметр об'єктива та 15Х збільшення дозволять використовувати цей бінокль як астрономічний прилад.

Оптичні характеристики:

· Збільшення : 15Х

· Діаметр об'єктива, мм: 70

· Розмір вихідної зіниці, мм: 4.67

· Фактор сутінків: 32.4

· Світлосила : 21.8

· Мінімальна відстань фокусування, м : 15

· Поле зору, м/1000 м: 77

· Регулювання міжосьової відстані: Є

Конструктивні особливості:

· Оптична конструкція: призма Porro

· Лінзи: з синім, багатошаровим покриттям, що просвітлює (Multi coated)

· Призми: BAK4

· Корпус: гумовий

· Можливість кріплення штативу

Комплектація:

· Бінокль

· Адаптер для штатива

· Штатив

· Захисні кришки окулярів та об'єктива

· М'яка сумка для транспортування

· Нашийний ремінь

· Серветка для чищення лінз

Габаритні розміри:

· Вага, кг : 1,270

Всього за 15 років американській компанії Barska вдалося досягти глобальної присутності на світовому ринку оптики, проникнути в обсерваторії та лабораторії зі своїми телескопами та мікроскопами, у спорт та дозвілля зі своїми оптичними прицілами, підзорними трубами та біноклями. Настільки відчутного успіху компанія досягла завдяки використанню інноваційних технологій, контролю якості та розумній ціновій політиці.

Серія X-Trail випускається із призменною конструкцією Porro. Розумна ціна головне, але далеко не єдина перевага цих біноклів. Вони невибагливі в експлуатації і при цьому дозволяють отримати стереоскопічне зображення. Велика апертура дозволяє отримувати досить світле та якісне зображення, а також використовувати бінокль в умовах зниженої видимості.

Бінокль Barska X-trail 15x70 Tripod Adapter & Tripod має гумове покриття корпусу, що поглинає дрібні удари. Всі оптичні поверхні покриті покриттям, що просвітлює. Зовнішня поверхня лінз об'єктива має багатошарове просвітлення. Призми виготовлені з високоякісного оптичного скла BAK4, що забезпечує максимально наближену до оригіналу передачу кольору. Різкість зображення регулюється центральним колесом. Дана модель має збільшений до 70 мм діаметр об'єктива, що дозволяє використовувати бінокль як астрономічний прилад для спостереження місяця та оглядових екскурсій небом. Цьому ж сприяють і штатив із адаптером, які постачаються в комплекті. Так само бінокль підходить і для польових спостережень і для оглядових спостережень за міськими пам'ятками і як стаціонарний оптичний прилад на полюванні.

Кришки для окулярів та об'єктива, м'яка сумка та наший ремінь дозволять захистити бінокль від зовнішніх пошкоджень під час транспортування.

Виробник: Barska (США)

Гарантія: 2 роки


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.