Магазин
  • 067 424 32 36
  • 063 459 37 44
  • 050 833 43 83
Пн-Пт 10-16
Сервіс
  • 096 270 02 53
Пн-Пт 10-16
Ціни та наявність можуть бути не актуальними. Ми переможемо! Слава Україні!
new
Nikon Z fc Kit 28 SE

Клас: Бездзеркальний
Матриця: 23.5 x 15.7
Мегапікселів: 20.9
Роздільна здатність фото: 5568 x 3712

Всі характеристики

Інструкція

код товару: 47515
56 883
Повідомити

Nikon Z fc це поєднання класичного дизайну фотокамер Nikon та інноваційної технології серії Z, що забезпечує неперевершену якість зображення і справжній стиль. Де б і що б ви не знімали від фотографій до фільмів і відеоблогів. Спрямуйте свою творчу енергію в майбутнє за допомогою легкої бездзеркальної фотокамери формату DX, з якою ви можете творити легенду. Чорний корпус із текстурованою поверхнею. Ледь помітна зернистість сріблястого металевого каркасу. Бездзеркальна фотокамера Z fc за характером не поступається плівковим дзеркальним фотокамерам Nikon минулих днів і цей образ доповнює спеціальна версія обєктива NIKKOR Z. Тут головне оригінальні елементи дизайну з минулого. І справжня творча енергія сьогодення.

Диски керування розташовані так само, як і на Nikon FM2, і кожен із них виточено з цільного бруска алюмінію. Механізми спрацьовують з неймовірною точністю і відчутним клацанням. Якщо ви раніше користувалися дзеркальною фотокамерою Nikon, ваші руки пригадають це відчуття. Якщо ні, вам сподобається працювати з фізичними дисками керування.

Окремі диски дають змогу регулювати витримку, корекцію експозиції та чутливість ISO, не відкриваючи меню фотокамери. Ви також можете налаштувати фотокамеру таким чином, щоб можна було використовувати диски керування для регулювання витримки або корекції експозиції.

Бажаєте знімати портрети з малою глибиною різкості або вуличні сцени з широким кутом огляду, різкі від переднього плану до фону? Невелика індикаторна панель, на якій відображено поточне діафрагмове число, дає змогу швидко перевірити діафрагму.

Фотокамеру Z fc оснащено електронним видошукачем із високою роздільною здатністю, але він має круглу форму, як і оптичний видошукач на Nikon FM2. Він забезпечує чітке зображення і вмикається, щойно фотокамеру наближають до ока.

Бездзеркальна фотокамера Z fc може виглядати так, ніби вона щойно перенеслась із 80-х років, але міцний корпус із магнієвого сплаву гарантує її готовність до вимог сьогодення. Він не лише абсолютно надійний, а ще й легкий і портативний. Повісьте фотокамеру на плече і будьте готові до захоплених поглядів перехожих.

Каркас фотокамери Z fc виготовлено з магнієвого сплаву цей матеріал використовується в професійних моделях Nikon. Завдяки оптимальному співвідношенню міцності й легкості ця фотокамера може бути з вами всюди, куди вас покличе натхнення.

Фотокамера Z fc не лише має знаковий вигляд. Завдяки датчику з високою роздільною здатністю та широкому діапазону автоматичної світлочутливості 10051 200 одиниць ISO ця фотокамера забезпечує просто надзвичайні різкість, деталізацію та чіткість, як вдень, так і вночі. Швидка та плавна система автофокусування дає змогу знімати з частотою до 11 кадрів на секунду. Незалежно від того, наскільки швидкоплинним може бути момент, ви збережете його на знімку.

У фотокамері передбачено 20 ефектів Creative Picture Control (Творча система Picture Control) для фотографій і відео, дію яких можна бачити в режимі реального часу під час зйомки. Просто відрегулюйте інтенсивність ефекту відповідно до свого творчого бачення.

Ви можете записувати відео у форматі 4K/UHD 30p або перетворити звичайні моменти на епічні, знімаючи уповільнені відео у форматі Full HD. Також можна знімати нерухомі зображення під час відеозйомки та створювати виразні відео з прискореним плином часу у форматі 4K просто на фотокамері.

Завдяки сенсорному монітору з високою роздільною здатністю і змінним кутом нахилу можна легко вести зйомку під будь-яким кутом. Поверніть монітор уперед, і фотокамера автоматично перейде в режим автопортрета. Це чудовий варіант для зйомки селфі.

Фотокамера Z fc належить до сімейства Nikon Z, тож вона працює з усіма обєктивами NIKKOR Z. Також передбачено додаткову ручку для надійнішого утримання й аксесуари для створення відеоблогів.

Клас: Бездзеркальний
Матриця: 23.5 x 15.7
Мегапікселів: 20.9
Роздільна здатність фото: 5568 x 3712
Формат зображення: RAW, JPEG
ISO: 100-204800
Стабілізатор: є
Витримки, сек: 900 - 1/4000
Видошукач: Електронний
Експокорекція: ± 5 EV
Роздільна здатність відео, макс.: 29.97 к/с, 3840 x 2160
Спалах: Відсутній
Дисплей, дюймів: поворотний, сенсорний, 3
Тип носія: SD
Живлення: Li-ion акумулятор
Інтерфейси: HDMI, Wi-Fi, Аудіовихід, Bluetooth, USB Type-C
Розміри, мм: 13.5 x 9.4 x 4.6
Вага, г: 390
Гарантія (міс.): 12 + 12


Файли відсутні
Создание интернет-магазина Cyfrovychok.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.